fbpx

Tjek kvalitetskrav til murerarbejdet på mobilen

Hjemmesiden www.tolerancer.dk er blevet opgraderet, så du nu lettere kan tjekke op på de gængse kvalitetskrav og tolerancer i byggeriet. Du kan f.eks. direkte fra byggepladsen se kravene for murer- og betonarbejder via din smartphone eller tablet.  

Dansk Byggeri har med afsæt i byggeriets gældende normer og standarder udarbejdet hjemmesiden www.tolerancer.dk, som netop er blevet opgraderet. På hjemmesiden finder du værktøjet ”Hvor går grænsen?”, hvor du kan tjekke de kvalitetskrav og tolerancer, der f.eks. handler om murerarbejder. 

Den nye opgradering betyder bl.a., at hjemmesiden er gjort mere brugervenlig og nemt kan åbnes på din smartphone eller tablet. 

Nem at tjekke på byggepladsen 

– ”Hvor går grænsen” på www.tolerancer.dk er et meget brugt værktøj, og i og med at hjemmesiden nu også kan tilgås fra en mobiltelefon, er det nemt at hente frem også ude på byggepladsen, forklarer chefkonsulent i Dansk Byggeri, Niels Strange, i en pressemeddelelse om opgraderingen. Han uddyber: 

– Det er vigtigt at vide, hvor grænsen går for afvigelser, og hvordan de skal forstås, så alle afleverer noget, som også næste led i processen kan bygge videre på. De nye opdateringer af vejledningerne er en vigtig faktor for, at der ikke er for mange snublesten i byggeprocessen, og der kan holdes fokus på produktivitet og kvalitet frem for afhjælpningsløsninger og konflikter. 

Du kan bl.a. tjekke de konkrete tolerancegrænser for flisearbejde på gulv og væg her:  

http://www.tolerancer.dk/mur/flisearbejde+p%C3%A5+gulv+og+v%C3%A6g

Brug mobilen til mere effektive arbejdsdage 

Ud over at tjekke de opdaterede tolerancegrænser for bl.a. murerarbejde kan du bruge din smartphone eller tablet til at holde effektivt styr på dine materialer under byggeprocessen. Med ARDEX Nordic app’en kan du eksempelvis udarbejde materialeliste og bestille nye materialer direkte fra byggepladsen. På den måde undgår du at løbe tør for materialer og slipper for at vente på nye leverancer.  

Du kan læse mere om ARDEX Nordic app’en her:  

http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/gratis-app-optimerer-haandvaerkerens-indkoeb-og-materialeflow.htm

Desuden kan du via mobilen hurtigt udregne overslagstider for udtørring, så du får lettere ved at planlægge din byggeproces. Det gør du via online værktøjet fra Teknologisk Institut, som du kan læse mere om her:  

http://www.flisepartneren.dk/fugthndtering

X
X