fbpx

Giv din faglighed lidt ekstra

FlisePartneren er en medlemsklub, der henvender sig til mureren, der gerne vil tilføre sin faglighed lidt ekstra viden og know-how. Derudover får du som medlem en række fordele på produktkøb, hjælp til markedsføring, nyheder og meget andet.

Kort sagt er FlisePartneren til mureren, der vil imødekomme de stigende krav fra kunderne, som gerne vil levere det bedst mulige resultat og som gerne vil skille sig ud fra mængden.

FlisePartneren tilbyder efteruddannelse og opkvalificering igennem certificeringer og kurser.

Vi tilbyder samtidig en murerpakke bestående af udvalgte ARDEX produkter til medlemspriser og muligheden for at holde sig opdateret indenfor nyheder i branchen.

Certificeringer og kurser

Vi tilbyder dig certificeringer og kurser i problemstillinger indenfor murerfaget. Om målet er at få styr på regler for vådrumssikring, blive klogere på natursten eller om du vil være 100-meter mester i storformatfliser, så kan vi hjælpe.

Hos FlisePartneren kan du tage certificeringer eller kurser indenfor det emne du ønsker at dygtiggøre dig i. Vi tilbyder også andre relevante kurser, der kan understøtte din virksomhed i en positiv retning.

Murerpakken

I murerpakken finder du ARDEX produkter, der med deres nemme og hurtige forarbejdning kan spare dig for både tid og penge. Som FlisePartner giver vi dig produkterne i murerpakken til medlemspris.

Igennem vores mange certificeringer og kurser lærer du produkternes unikke egenskaber at kende. Vi lærer dig om de korte tørretider, som ARDEX vådrumssystemet har, om de specielle naturstensklæbere og alle de andre produkter, som kan gøre dit daglige arbejde nemmere og mere effektivt.

Du finder Murerpakken hos en af vores mange FlisePartner-grossister. Her kan du finde din nærmeste forhandler af Murerpakkens produkter.

Har du spørgsmål?

Der kan altid være ting, der står lidt uklart eller måske gider du bare ikke at læse det hele. Intet problem, vi er her for hjælpe.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 44 88 50 50 eller sende os en mail.

X
X