Nyheder fra
byggebranchen
Nyt værktøj til effektiv fugthåndtering

Nyt værktøj til effektiv fugthåndtering

Teknologisk Institut har udviklet et nyt web-værktøj, som gør det lettere for dig at spare på energiforbruget i forbindelse med fugthåndtering under byggeprocessen. På den måde kan du hurtigt se på din smartphone eller tablet, hvordan du mest optimalt fugtsikrer byggeriet. 

Håndtering af byggefugt står for op mod 70 pct. af energiforbruget i byggeprocessen. Samtidig er korrekt fugthåndtering nødvendig for at minimere risikoen for, at fugt i konstruktionerne senere leder til problemer med f.eks. skimmelsvamp i den færdige bygning.

Teknologisk Institut har derfor udviklet et nyt online værktøj, som du kan bruge med din smartphone eller tablet, når du står på byggepladsen. Værktøjet gør, at du hurtigt kan indtaste oplysninger om de konstruktioner, der skal udtørres. Derefter får du med det samme svar på, hvordan du tilrettelægger udtørringen, så du minimerer energiforbruget og sikrer den rette kvalitet.

Du kan læse mere om det nye værktøj og hente den gratis app her:

http://www.teknologisk.dk/beregning-af-energiforbrug-til-udtoerring/32795

Hurtigttørrende materialer og app sparer tid

Husk, at du som FlisePartner med Ardex-materialer i murerspanden fra starten er et par skridt foran, når det handler om effektiv fugthåndtering: Materialerne tørrer og hærder nemlig på kortere tid, så du sparer ventetid på udtørring og hurtigere kan komme videre.

Derudover kan du med Ardex Nordic-app’en nemt og enkelt udarbejde materialeliste og bestille, mens du står på byggepladsen. Det gør det lettere for dig at holde styr på forbruget under byggeprocessen, så du ikke pludselig løber tør for materialer og skal vente på nye leverancer.    

Læs mere om Ardex app'en her

1 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar til artiklen

Skrevet af