fbpx

Her ser du alle de certifikater, du kan tage hos FlisePartneren

vdrumssikring

Vådrumssikring

Varighed 8 timer
Vådrum på 3 dage. Vådrummet er boligens mest komplicerede rum, og kræver godt håndværk, indblik i bygningsreglementet og godkendte systemløsninger. Dette kursus strækker sig over en hel dag, og giver dig en indførsel i BY & BYG 200 anvisningen, bygningsreglementet samt MK- og ETA-godkendte systemløsninger.

2.800 kr. ex. moms

storformatfliser

Storformatfliser

Varighed 4 timer
Fliseformaterne bliver større og større. Med de store formater stilles ligeledes store krav til mureren, der lægger fliserne. Dette kursus giver dig færdigheder og teknikker til at håndtere de store formater.

1.700 kr. ex. moms

natursten

Natursten

Varighed 4 timer
Lær at vælge den rette klæber til dine fliser. Natursten kræver sikker viden om, hvordan man arbejder med dem. Med denne certificering får du indgående viden om, hvordan de enkelte flisetyper skal klæbes, så du undgår misfarvninger.

1.700 kr ex. moms

fugning-af-fliser

Klæbe- og fugeteknik

Varighed 4 timer
Har du lagt fliser, skal du også fuge. Men det er ikke altid lige nemt at vælge den rette fuge til opgaven. Hvilken skal du bruge ved natursten, så farveforskelle minimeres og problemer undgås og i hvilke situationer egner en epoxybaseret fuge sig bedst? Det og meget mere vil blive gennemgået på kurset.

1.700 kr ex. moms

altaner-og-terrasser

Udendørs trapper, altaner og terrasser

Varighed 4 timer
Reparation af trapper og balkoner, så de er gangbare allerede efter få timer. Det er vigtigt at vide, hvordan man effektivt leder vandet væk fra udendørs trapper, altaner og terrasser. Det lærer du på dette kursus. Du lærer også om forbedring af kritiske underlag og anvendelse af afkoblingsmåtter.
1.700 kr. ex. moms

gulvspartel-for-murere

Gulvspartel for murere

Varighed 4 timer
Det er formålet med kurset at give deltagerne en basisviden indenfor gulvspartling både teoretisk og praktisk. Der vil være fokus på spartling af gulv for murere, så mureren selv kan spartle mindre arealer og ikke skal kontakte en gulvlægger hver gang problemet opstår.

1.700 kr ex. moms

kritiske-underlag

Kritiske underlag

Varighed 4 timer
Undgå at fliser, spartelmasser og pudslag revner, løsner sig og falder af. Kurset lærer dig, hvordan underlaget skal undersøges og kontrolleres inden arbejdet starter. Vi taler om problemstillinger som hærdning, udtørring, krympning samt krav til f.eks. stivhed og lyddæmpning i konstruktioner.

1.700 kr ex. moms

X
X