fbpx

FlisePartneren skaber succes hos nominerede til Årets Murer 2016

Det kan ses på kundetilfredsheden, når du vælger at videreudvikle dine faglige kompetencer samt specialiserer og opkvalificerer dig. Flere af de nominerede til prisen som Årets Murer 2016 er således med i FlisePartneren, som sponserer murerkategorien ved awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER.            

Håndværkere, der prioriterer tid på skolebænken ind i en ellers travl arbejdsdag, hitter hos de danske privatkunder, som anmelder håndværkerydelser på anmeld-haandvaerker.dk. Det tyder nomineringerne til prisen Årets Murer 2016, der bygger på hjemmesidens kundeanmeldelser, i hvert fald på.

Flertallet af de nominerede firmaer er nemlig med i FlisePartneren, hvor man som murer bl.a. kan opkvalificere og specialisere sig i emner som vådrum, storformatfliser og radonsikring. Og ligesom sidste år er FlisePartneren i år sponsor for prisen Årets Murer, der uddeles ved ÅRETS HÅNDVÆRKER i Cirkusbygningen i København onsdag 6. april 2016.

Efteruddannelse giver tilfredse kunder
Blandt de nominerede FlisePartnere, der håber på at stå på scenen som vinder, er Murermester Bastian. Firmaet har base i København og blev startet i 2014 af murermester Bastian Busch. Han fortæller: 

– Jeg er meget beæret over nomineringen og den positive respons fra kunderne, som den afspejler, især fordi det kun er to år siden, at jeg startede firmaet. Her har det spillet en stor rolle, at jeg via FlisePartneren har fået mulighed for at videreudvikle mine kompetencer, så jeg kan give kunderne de bedste resultater.

Alle håndværkere bør prioritere efteruddannelse
Bastian Busch har opkvalificeret sig inden for bl.a. vådrum og storformatfliser via FlisePartneren. Og det kan mærkes på firmaets ordrebog, hvor badeværelsesarbejder for de storkøbenhavnske privatkunder fylder godt op. Bastian Busch understreger i den forbindelse

– I virkeligheden burde alle håndværkere jævnligt komme på kursus og få opdateret deres viden og knowhow. Regler og krav ændrer sig løbende, og der kommer konstant nye produkter og metoder til, så det er vigtigt at følge med udviklingen. Det er jo også del af din service over for kunderne, at du giver dem de bedste løsninger, der findes inden for faget.

Husk, at du kan tilmelde dig FlisePartnerens kurser og certificeringer her:

http://www.flisepartneren.dk/kursustilmelding 

Du kan også læse om Artusbyg, som har brugt FlisePartneren til at opruste firmaets profil:

http://www.flisepartneren.dk/artusbyg-opruster-profilen-yderligere

En hyldest til godt håndværk
Hos ARDEX, der lancerede FlisePartneren i efteråret 2014 og siden da har oplevet stor interesse for partnerskabet, ser man frem til at fejre det gode håndværk i festligt lag til ÅRETS HÅNDVÆRKER. Adm. direktør Michael Nielsen skal på selve aftenen selv på scenen og overrække prisen til Årets Murer 2016 sammen med teknisk konsulent Mikkel Falkenstrøm. Michael Nielsen fortæller:

– Håndværkerne er hverdagens helte, som ikke kun skal levere i forhold til den aftalte kvalitet, pris og tidsplan. De skal samtidig holde sig ajour med udviklingen inden for arbejdsmiljø, byggejura, nye produkter m.m. i et marked, som bliver stadigt mere komplekst. Vi ser derfor frem til at hylde de mange firmaer, som hver dag leverer varen og viser vejen frem for det gode danske håndværk

X
X