fbpx

Så er det tid til kåring af Årets Murer 2020!

Nedtællingen er i fuld gang til Årets Håndværker 2020, der i år bliver et 100 procent digitalt awardshow. Det hele løber af stablen fredag d. 12. juni via Facebook LIVE, og du kan være med fra første række, uanset hvor du befinder dig. Som sponsor af murerkategorien glæder vi os til at være med til at fejre årets finalister og vindere.

Hvad er årets vigtigste begivenhed for flisemurere i Danmark, når vi ser bort fra offentliggørelsen af FlisePartnerens kursusprogram på hjemmesiden? Det er selvfølgelig awardshowet Årets Håndværker, der hvert år traditionen tro finder sted i Cirkusbygningen i København.

Sådan bliver det også i 2020, men med en vigtig lille ændring: På grund af corona-situationen foregår det hele nemlig online via Facebook LIVE. Du er derfor garanteret en plads på forreste række, hvor du kan følge værten Adam Duvå Hall fra Cirkusbygningen, mens årets vindere afsløres.

Konkurrence om bedste og mest kreative udsmykning
FlisePartneren er igen i år sponsor for murerkategorien, og vi glæder os til at se, hvem af de skarpe finalister der løber med de eftertragtede bronze-smiley-statuetter som Årets Murer 2020.
Vi opfordrer til, at alle – ikke mindst finalisterne – samler kolleger og familier til fejring i kantinen, på værkstedet, i partytelt ude i gården, eller hvor I nu kan skaffe plads. Selvfølgelig efter myndighedernes aktuelle anbefalinger.

Få også pyntet lokalerne flot op og find det svedigste suit frem fra skabet, for årets awardshow byder på konkurrencer om lækre præmier for den bedste og mest kreative udsmykning.

Under awardshowet vil flere af finalisterne også blive ringet op fra Cirkusbygningen, så de kan medvirke live fra mobil eller web-kamera.

Årets Håndværker 2020 afholdes fredag den 12. juni på Facebook LIVE , hvor der sendes direkte fra Cirkusbygningen.

Her er programmet:

• Kl. 17:00 Rødløber digitalt
• Kl. 18:00 ÅRETS HÅNDVÆRKER®
• Kl. 20:00 Tak for i aften + Afterparty med DJ
• Kl. 21:00 Signal lukker

X
X