fbpx

Permanent skatterabat for radonsikring

Finanslovsaftalen for 2018 gør håndværkerfradraget permanent. Det betyder, at du også i det nye år kan tilbyde radonsikring med skatterabat. Læs her, hvordan du som FlisePartner laver effektiv radonsikring.

Der var spænding til sidste minut, men håndværkerfradraget overlevede og er nu oven i købet blevet en permanent ordning fra næste år. Det fremgår af finanslovsaftalen for 2018.

Ordningen ændres en smule, men fradraget for radonsikring bevares. Dermed kan du også i 2018 hjælpe boligejere af med radon i indeklimaet med skatterabatten i ryggen.

Se hele listen over opgaver, som fra 2018 udløser håndværkerfradrag:

https://www.danskbyggeri.dk/for-medlemmer/aktuelt-for-medlemmer/2017/fradragsberettigede-haandvaerksydelser/

Sådan hjælper du boligejerne af med radon

Som FlisePartner med certificering i radonsikring kan du effektivt sikre mod radon med løsninger fra ARDEX, der er testet hos Statens Prövningsinstitut i Sverige. Certificeringen tager kun fire timer og klæder dig godt på at udføre radonsikring med fire sikre systemløsninger.

Du kan læse mere om radonløsningerne fra ARDEX her:

http://www.ardex.dk/radonsikring.htm

Læs også om to østjyske murere, som har brugt FlisePartnerens certificeringer til at skabe mere forretning:

http://www.flisepartneren.dk/stjyske-murere-efteruddanner-sig-til-succes

Så meget kan dine kunder få i skatterabat

Dine kunder kan i forbindelse med radonsikring trække op til 12.000 kr. af udgifterne til din arbejdsløn fra på årsopgørelsen, uanset om de bor i hus, ejerlejlighed, er andelshavere eller bor i en lejebolig. Det kræver kun, at de selv betaler for arbejdet, har ret til at vedligeholde boligen og selv bor der, mens arbejdet pågår.

Derudover er det vigtigt, at du opdeler din faktura i en løn-del og en materiale-del, så det tydeligt fremgår, hvilken del af det samlede beløb, der kan indberettes til håndværkerfradrag.  

Hos SKAT kan du læse meget mere om, hvordan håndværkerfradraget fungerer:

http://www.skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

X
X