fbpx

Østjyske murere efteruddanner sig til succes

Der er sund fornuft i at investere i opkvalificering, når man som håndværker jagter flere kunder og opgaver. Sådan lyder det fra både Kolt-Hasselager Murerforretning og Murerfirmaet Topkær, som de senere år har prioriteret tiden på skolebænken for at kunne opkvalificere sig i bl.a. radonsikring.

Der er voksende efterspørgsel på godt kvalitetshåndværk. Derfor er det en rigtigt god idé som håndværker at opsøge de specialiseringsmuligheder, der kan bidrage til at skærpe firmaets profil i den daglige konkurrence om kunderne.

Vigtigt at tilbyde noget ikke alle kan
Det har to murerfirmaer med base i Aarhus-området erfaret. Kolt-Hasselsager Murerforretning med murermester Morten Jensen i spidsen og Murerfirmaet Topkær, der blev startet sidste år af murermester Per Bjerre, har således begge deltaget i opkvalificerende kursusforløb om bl.a. radonsikring i regi af partnerskabsordningen FlisePartneren, der henvender sig murerfirmaer landet over.

– Selv om det går rigtigt godt med byggeriet i Østjylland, er der kamp om kunderne, så det er vigtigt at skille sig positivt ud og tilbyde noget, som ikke alle kan, fortæller Per Bjerre, der har de fleste af sine byggesager i hovedentreprise og derfor som oftest fungerer som kommunikativt bindeled mellem flere faggrupper. Han uddyber:

– Radonsikring er et godt eksempel, for det er bestemt ikke noget, som den gennemsnitlige murermester bare lige bør kaste sig ud i. Det kræver viden og knowhow, hvis det skal laves rigtigt, og samtidig er der mange løsningsmuligheder, som du skal kunne guide boligejeren rundt i. Med den store opmærksomhed, der er omkring radon i dag, kommer du hurtigt ud på dybt vand, hvis du ikke har styr på tingene.

Vidste du, at 5 ud af 6 nominerede til Årets Håndværker i 2016 var FlisePartnere? Det kan du læse mere om her:

http://www.ardex.dk/ardex/nyheder/artikler/article/flisepartner-vinder-aarets-murer-2016.htm

Grib de mange muligheder for efteruddannelse
Hos Kolt-Hasselager Murerforretning, der ligger i byen med samme navn, er det ikke kun firmaets certificering inden for radonsikring, der det seneste år har bidraget til den voksende kundestrøm. Firmaet er også blandt de få i landet, der kan afmontere fliser og klinker og genanvende dem, så fx vandskadede kælderrum eller entréer kan udbedres uden at ændre på den oprindelige byggestil.

– Vi har en del forsikringssager, hvor kunderne gerne vil beholde fliser, som er udgået af produktion og derfor ikke bare kan erstattes af nye. Her er det en fordel, at vi kan afmontere fliserne sikkert, uden at de går i stykker, fortæller Morten Jensen og fortsætter:

– Vi har desuden via FlisePartneren løbende opkvalificeret os i alt fra gulvspartling til storformatfliser for at kunne garantere over for kunderne, at vi arbejder med de nyeste og mest effektive løsninger. Min anbefaling er helt klart at gribe de mange muligheder, der er for at efteruddanne sig og opnå de kompetencer, som gør, at man kan byde ind på de specialiserede opgaver.

Du kan se alle dine muligheder for certificering med FlisePartneren her:

http://www.flisepartneren.dk/certificeringer

X
X