fbpx

Nye produkter skal der til

Igennem vores kurser hører vi fra vores medlemmer, hvad de mangler af produkter i deres daglige arbejde som murere. Her hos ARDEX kigger vi samtidig, hvert år vores produktportefølje igennem og vurderer, om der er produkter der kan gøre gavn i murerpakken. Derfor kan du nu finde ARDEX A 46 universal spartelmasse og ARDEX X 77 S hurtighærdende fliseklæber i vores murerpakke. Derudover har vi tilføjet vores populære 1 komponent vådrumsmembran ARDEX S 1-K i 16 kg. spande.

ARDEX A 46 universal spartelmasse
ARDEX A 46 har i mange år været særdeles udbredt og brugt flittigt i gulvbranchen. Den kan anvendes til reparation og spartling af beton, cementpudslag, terazzo, murværk, pudslag samt andre egnede underlag indendørs såvel som udendørs.

Du kan oprette ujævnheder og reparerer huller og revner på gulv og væg.
Og så er ARDEX A 46 Velegnet til opbygning af fald i brusenicher fra 2 – 30 mm. i en arbejdsgang.
Forarbejdningstiden er 15-20 min. og ARDEX A 46 er gangbar og belægningsklar efter 2-3 timer, ved fugtpåvirkelig belægning dog først efter 24 timer.

Den kan glittes og filtses. Du finder den i poser af 12,5 kg.

Læs mere om produktet her

ARDEX X 77 S Hurtighærdende fliseklæber
ARDEX X 77 S er en cementbaseret fliseklæber som kan anvendes indenfor og udenfor, når det skal gå lidt hurtigere.
Den er gangbar og fugeklar efter 1 1/2 time, den er frostbestandig, fleksibel og smidig i forarbejdning. Så skal der ekstra fart på processen, så er ARDEX X 77 S det helt rette produkt.

Du finder produktet i murerpakken i poser af 12,5 kg.

Læs mere om produktet her.

ARDEX S 1-K Vådrumsmembran i større spand
Vores populære færdigblandede vådrumsmembran fås nu i en større spand. Vi har skiftet 8 kg spanden ud med en 16 kg spand. Hvorfor? Så du ikke skal slæbe flere spande frem og tilbage, når du skal lave et almindeligt størrelse badeværelse. Samtidig spare du penge!
Med en 16 kg spand modsat to 8 kg spande sparer du 104 kr. 

Læs mere om produktet her.
 

X
X