fbpx

Ny murerhåndbog opdaterer dig på BR18-krav

Murerhåndbogen 2020 er netop sendt på gaden med dugfriske opdateringer om blandt andet BR18. Du kan fx læse den online på din mobil eller tablet, så du bliver godt rustet til at levere kvalitetsmurværk, der lever op til alle krav.  

Med Murerhåndbogen 2020 bliver du godt klædt på til at bygge efter alle gældende standarder og krav. Du finder den som pdf på www.mur-tag.dk, så du kan downloade den til din mobil, tablet og PC og altid have den lige ved hånden. Så er det nemt for at dig at finde informationerne, uanset om du er i gang med murerarbejdet på byggepladsen eller sidder foran computeren på kontoret.

Murerhåndbogen 2020 er lavet med udgangspunkt i BR 18, Eurocodes 6-systemet med tilhørende dansk nationalt anneks og Dansk Standards anvisninger. Det betyder, at du er sikker på at bygge efter gældende krav og regler, når du følger håndbogens anvisninger.

Læs mere her: https://www.mur-tag.dk/udfoerelse/murerhaandbogen-2020/

Har du styr på de ti bud i murerfaget?

Danske Tegl har i tæt samarbejde med Dansk Byggeri – Murersektionen og Københavns Murerlaug lanceret en kampagne med fokus på kvaliteten i murerfaget. Kampagnen er en slags huskeliste over de ti vigtigste punkter, som skal med i processen, når man opfører muret byggeri. Så mindsker man risikoen for dyre fejl, der kan være svære at rette op på igen.

Læs mere om De ti Bud: https://www.de10bud.dk/

Udnyt dine muligheder for opkvalificering

Som FlisePartner har du altid adgang til skræddersyede murerkurser om de seneste teknikker og materialer. På den måde kan du nemt opkvalificere og specialisere dig til gavn for udviklingen af din egen forretning. Samtidig får du papir på dine kompetencer, som giver dig et forspring i kampen om kunderne.

http://www.flisepartneren.dk/certificeringer/

Fik du i øvrigt læst om opslagsværket for mørtelnørder, som Nordisk Forum For Bygningskalk har lavet? Ellers kan du gøre det her:

http://www.flisepartneren.dk/nyheder/nyt-opslagsvaerk-for-moertelnoerder/

Læs også om det spændende murerarbejde på det nye Vejen Rådhus:

http://www.flisepartneren.dk/nyheder/nye-sider-af-tegl-og-naturstensfliser/

 

 

X
X