fbpx

Har du styr på juraen i dine byggesager?

Undgå at lave en masse ekstra-arbejder uden betaling, bare fordi du ikke er helt inde i byggejuraen. Som FlisePartner kan du komme på kursus i byggejura d. 11. januar i Herlev, så du bliver bedre rustet til at køre dine byggesager sikkert i mål. 

Det er ikke uden betydning at have styr på paragrafferne i byggesagen, for du kan hurtigt risikere blive snydt og miste titusindvis af kroner i omsætning, hvis ikke tingene kører helt efter bogen.

Derfor afholder FlisePartneren kursus i byggejura torsdag d. 11. januar 2018 i vores lokaler i Herlev. Så kan du fx minimere risikoen for at lave ekstra-arbejder uden betaling og blive bedre klædt på til at styre dine byggesager sikkert i mål.

Derfor er byggejura en god investering for dig

Det er vigtigt, at du kender til reglerne, så du populært sagt ikke bliver taget ved næsen. Risikoen er fx, at du udfører en masse ekstra-arbejder, som du ikke får betaling for, fordi du ikke lige har overblik over, hvad du faktisk er forpligtet til i den konkrete byggesag.

Det fortæller advokat Per Setholm-Johansen fra Hasløv-Stæhr Advokater, der som specialister i byggejura og entrepriseret underviser på FlisePartnerens kursus. Han uddyber:

– Kurset gør dig ikke til jurist, men du får et grundlæggende overblik over reglerne. Du kan så efterfølgende selv slå efter i paragrafferne eller nemmere søge rådgivning, hvis du senere får brug for det. Kurset er derfor en god investering, der gør dig bedre rustet til at sikre, at du får den betaling og kan fakturere det, du har krav på.

Glæd dig til BYGGERI ’18

Netop byggejura er et emne, som mange FlisePartnere har ønsket at komme på kursus i, og derfor har det været naturligt at føje det til årets udbud, forklarer teknisk konsulent Mikkel Falkenstrøm:

– Vi lytter altid til, hvad FlisePartnerne har af ønsker og tilpasser løbende vores koncept efter det. Derfor kan du også allerede nu begynde at glæde dig til BYGGERI ’18 i Fredericia i marts, hvor vi vil præsentere det nye kursuskatalog og aktivitetsplanen for resten af året, understreger han.

Har du allerede tilmeldt dig kurset i byggejura? Ellers kan du stadig nå det, hvis du er hurtig. Læs også om de nye persondatakrav, der træder i kraft til maj i år.

X
X