fbpx

Forebyg nedslidning og arbejdsulykker effektivt

En ny temahjemmeside hos Arbejdstilsynet sætter fokus på nedslidning og ulykker i byggeriet. Siden giver dig hurtigt overblik og effektive værktøjer til forebyggelse i det daglige. 

Hvilke fem arbejdsulykker og arbejdsskader er de hyppigste inden for murerfaget? Dét og meget mere kan du nu blive klogere på med Arbejdstilsynets nye temahjemmeside om nedslidning og ulykker i bygge- og anlægsbranchen.

Her kan du få hurtigt overblik over de hyppigste udfordringer og hente gode råd til, hvordan du undgår de mest almindelige årsager til ulykker og arbejdsskader.

Sådan bruger du hjemmesiden

Som murer kan du finde fagspecifikke vejledninger om planlægning og tilrettelæggelse af et sundt arbejdsmiljø, så du kommer udfordringerne i forkøbet. Du finder bl.a. forebyggelsesværktøjer, inspiration til god branchepraksis samt materiale om tunge løft.

Derudover er der en række fælles værktøjer for alle faggrupper på byggepladsen. De skal gøre det nemmere at planlægge arbejdet sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt på tværs.

– En meget stor del af de alvorlige arbejdsulykker sker i nogle bestemte arbejdssituationer. Arbejdstilsynet har derfor udarbejdet en række værktøjer, der hjælper jer med at planlægge og udføre de arbejdsprocesser, der medfører flest alvorlige arbejdsulykker, skriver tilsynet om værktøjerne på den nye hjemmeside.

Du finder den nye temahjemmeside fra Arbejdstilsynet. Læs også, hvordan du nemt finder de tekniske hjælper du har brug for i dit murerarbejde.

Brug FlisePartneren til at optimere din arbejdsdag

Som FlisePartner kan dit murerfirma opkvalificere og specialisere sig i de nyeste løsninger inden f.eks. vådrum, storformatfliser og radonsikring.

Men du bliver også en del af et landsdækkende professionelt netværk, som du kan trække på i forbindelse med arbejdsmiljøet på byggepladsen. Så kommer du på forkant med udviklingen og kan fx udveksle gode erfaringer med andre murerfirmaer i samme situation som dig. Tilmeld dig FlisePartneren her

 

X
X