fbpx

Find dine tekniske hjælpemidler hurtigt med mobilen

Den helt nye bygergo.dk-hjemmeside er optimeret til brug på mobilen, så du har langt nemmere adgang til info om de tekniske hjælpemidler, du skal bruge som murer – også når du står ude på byggepladsen.

Byggeriets Arbejdsmiljøbus og Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg har sammen lanceret en ny og opgraderet udgave af bygergo.dk-hjemmesiden. Her får du komplet overblik over alle de tekniske hjælpemidler på det danske marked, du som murer kan benytte for at opnå en mere sikker og effektiv arbejdsdag.

Nemmere adgang til den info, du skal bruge

Den nye hjemmeside er først og fremmest blevet optimeret til brug på mobilen. Det betyder, at du nu også kan tilgå den, uanset hvor på byggepladsen du befinder dig – når bare du har mobilen på dig. Du har på den måde langt lettere adgang til de informationer, du har brug for.

Samtidig er den nye bygergo-dk-hjemmeside opbygget, så du får nemmere ved at finde de relevante tekniske hjælpemidler: Du kan nemlig enten søge direkte i feltet øverst eller hurtigt klikke ind på fx din faggruppe, se hjælpemidler til arbejde i højden, eller klikke ind på hvilke muligheder, du har for at sikre bedre pladsindretning. Find ud af mere om den nye hjemmeside.

Udnyt mulighederne i din mobil fuldt ud

Ud over at klikke ind på den nye bygergo.dk-hjemmeside kan du bruge din mobil til at sikre mere effektivt materialeflow og reducere tidsforbruget på jeres materialebestillinger.

ARDEX har udviklet den gratis app ”ARDEX Nordic”, så du kan lave præcise forbrugsberegninger og ajourføre jeres projektspecifikke materialelister i få, simple skridt på mobilen. Den bygger på ARDEX’ produktdatabase med produktdatablade, sikkerhedsdatablade, ydeevnedeklarationer osv., som lagres lokalt på din mobil, så du ikke er afhængig at have en aktiv internetforbindelse.

Derudover kan du fx bruge app’en til at scanne dine materialers QR-koder og se vigtig produktinfo, ligesom den også forsyner dig med et digitalt vaterpas, så du er sikker på, at arbejdet kommer helt i vinkel.

Du finder app’en på iTunes og Google Play ved at søge på ”ARDEX Nordic”. Læs også om Digitalt Materialeatlas, som fx via mobilen giver dig overblik over gamle materialer i forbindelse med renoveringssager.

X
X