fbpx

COVID-19: Sådan er situationen hos FlisePartneren

I disse usikre tider er det ekstra vigtigt med stærke partnerskaber – også selv om vi lige nu står sammen om at holde afstand.

ARDEX producerer og leverer fortsat som normalt – det gælder naturligvis også produkterne i din Murerpakke, og hvad du ellers har brug for.

Som følge af corona-situationen har ARDEX indført en række tiltag af hensyn til medarbejdernes, kundernes og samarbejdspartnernes sikkerhed, så risikoen for smittespredning minimeres, både i produktionen, på lageret, på ARDEX’ hovedkontor og i forbindelse med levering.

Samtidig har FlisePartnerens grossister indført tiltag for at mindske risikoen for smittespredning inde i deres forretninger. Så kan du trygt fortsat kigge forbi og finde de løsninger, du har brug for til at holde dine projekter i gang.

Ring eller skriv – fuldstændig som du plejer!

Hos FlisePartneren holder vi så vidt muligt hjulene kørende fra vores hjemmekontorer i hele landet. Det betyder, at vi stadig servicerer og rådgiver, næsten ligesom du er vant til. Så tøv endelig ikke med at slå på tråden eller skrive til os, hvis du har spørgsmål, brug for info eller mangler et godt råd ude på byggepladsen.

Vi sidder også klar foran skærmene med diverse teknologiske værktøjer til at holde online møder, så vi fx kan være flere på samtidig, hvis det er nødvendigt.

Og endelig: Skulle behovet opstå, kører vi også stadig ud på din byggeplads for at assistere, så godt vi kan. Det sker selvfølgelig under hensyntagen til anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen og Arbejdstilsynet om afstande, afspritning m.m. Igen: Tøv ikke med at ringe eller skrive til os!

Vi er der for dig og skal nok hjælpe til, så dine projekter fortsat kan holdes kørende, og du fortsat kan hjælpe med at holde hjulene i gang.

Husk Sundhedsstyrelsens 5 råd

1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.

2. Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder.

3. Undgå håndtryk, kindkys eller kram – begræns den fysiske kontakt.

4. Vær opmærksom på rengøringen – både hjemme og på arbejdspladsen.

5. Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn.

Læs mere hos Sundhedsstyrelsen

X
X