fbpx

Årets Murer-finalist har specialiseret sig i de unikke opgaver

De seneste to år har Mester Murer ApS været på scenen i Cirkusbygningen i København for at blive hædret som Årets Murer. Og virksomheden er igen i år blandt finalisterne til prisen. Succesen skyldes ikke mindst løbende opkvalificering via FlisePartneren.

Hvad kræver det at få succes som moderne murerfirma med tårnhøje håndværksmæssige ambitioner? Det kan murermester Malte Bendixen snakke med om, for han står sammen med murermester Lasse Skånstrøm i spidsen for Mester Murer ApS.

Murerfirmaet har vundet prisen som Årets Murer ved branchens største awardshow både i 2017 og 2018. Nu er de for tredje år i træk blandt finalisterne til den eftertragtede pris, der uddeles i starten af april. Malte Bendixen fortæller:

– For os handler det meget om at se hver enkelt opgave som unik med sine egne unikke muligheder for at lave et super flot resultat. Her er det vigtigt kun at bruge de bedste løsninger og løbende opkvalificere sig, så vi er på forkant med udviklingen og fx kan levere god rådgivning fra starten.

Nye perspektiver på murerarbejdet

Mester Murer ApS udfører primært badeværelser i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og murerne er derfor bl.a. specialiserede i at arbejde med naturstensfliser. Det er der stor interesse for blandt boligejere og virksomheder lige nu. Tal fra Danmarks Statistik viser eksempelvis, at importen af natursten er fordoblet siden 2012, hvilket vidner om den voksende efterspørgsel.

Samtidig er lægning af natursten et håndværksmæssigt speciale, der kræver både knowhow og opdateret faglig viden, og Mester Murer ApS er derfor med i FlisePartneren.

– Vi har været på næsten samtlige kurser, fordi vi får set tingene i et nyt perspektiv og kommer hjem med masser af nye idéer til, hvordan vi kan optimere arbejdet ude hos kunderne, siger Malte Bendixen. Han suppleres af adm. direktør Michael Nielsen fra ARDEX:

– Som markedet har udviklet sig, har den ambitiøse, professionelle murer i stigende grad gavn af opkvalificering og efteruddannelse, der matcher behovet ude hos kunderne og dermed åbner for udvidelse af forretningen. Vi udvikler løbende FlisePartnerens udbud af certificeringer i dialog med murerne og er stolte over, at ordningen nu omfatter flere end 500 murerfirmaer over hele landet.

I alt er der i år 15 murerfirmaer, der er udtaget som finalister til de tre priser som Årets Murer 2019 for henholdsvis 0-4 ansatte, 5-9 ansatte og 10+ ansatte. Heraf er de otte – eller lidt over halvdelen – en del af FlisePartneren.

Fik du læst at murere tager på kursus i vintermånederne? Vi har nye kurser til efteråret.

Husk også at læse om, hvordan du kan undgå støvproblemer på din byggeplads.

X
X