fbpx

Arbejdstilsynet får ny hjemmeside

I slutningen af 2018 skiftede Arbejdstilsynet digital adresse, så du fremover skal klikke ind på amid.dk for at blive klogere på kravene til dit arbejdsmiljø i murerfirmaet. Læs her, hvad det betyder for dig.

I november sidste år gik Arbejdstilsynets nye hjemmeside i luften. Den samler både info fra Arbejdstilsynet gamle hjemmeside og info fra Videncenter for Arbejdsmiljø, så du nu finder regler, krav og viden om arbejdsmiljø samlet et sted: Amid.dk.

Klik ind på Amid.dk og læs om arbejdsmiljø

– Vores fælles mål med den nye side – www.amid.dk – er at gøre det lettere for virksomheder, borgere og andre interessenter at finde frem til den inspiration og information om arbejdsmiljø, de har behov for, står der om den nye hjemmeside.

Derfor finder du også nemt materialer og værktøjer fra fx Branchefællesskaberne for arbejdsmiljø, ligesom du også kan læse om god praksis baseret på andre virksomheders erfaringer.

Med lanceringen af den nye hjemmeside er der ikke længere adgang til Arbejdstilsynets gamle hjemmeside. Det betyder, at du ikke længere kan klikke ind på at.dk, når du vil blive klogere på arbejdsmiljø.

Derimod skal du bruge amid.dk, da du ikke bliver viderestillet, hvis du fx skriver www.at.dk i din browser. Fik du læst seneste nyt om støv på byggepladsen? Vi skriver også om arbejdsmiljø og har en opdateret artikel om at undgå støv på arbejdspladsen.

Sådan bruger du den nye hjemmeside

Skal du læse mere om krav og regler for dit murerarbejde, kan du fx klikke dig videre til menupunktet ’Brancher’ i topmenuen. Herfra kan du fx klikke ind på punktet ’Opførelse og nedrivning af byggeri’ – så kommer du frem til en samlet oversigt over de regler og krav, der gælder for arbejdet på byggepladsen.

Du kan også klikke ind på punktet ’Tilsyn’ fra hovedmenuen og læse mere om Arbejdstilsynets forskellige tilsynsmuligheder, samt hvilke rettigheder og pligter dit murerfirma har, hvis Arbejdstilsynet kigger forbi.

Brug FlisePartnerens netværk til at styrke arbejdsmiljøet

Som en del af FlisePartnerens netværk kan dit murerfirma ikke alene opkvalificere og specialisere sig i de nyeste løsninger inden fx vådrum, storformatfliser og radonsikring. Du har også rig lejlighed til at diskutere arbejdsmiljø med de andre professionelle murerfirmaer, hente inspiration og høre andres erfaringer, gode såvel som mindre gode. Det hjælper dig til at komme på forkant med udviklingen, så du undgår at blive fanget på det forkerte ben, hvis du en dag får besøg af Arbejdstilsynet på din byggeplads.

 

arbejdsmiljø murer

arbejdsmiljø murer

arbejdsmiljø murer

X
X