fbpx

Marts, 2024

14.Marts2024Kursus er afholdtFeaturedForårssæsonen er slutVi vender tilbage med flere kurser til efteråret. Det har været en fornøjelse at dele erfaringer med jer til forårets kurser. Vi glæder os til at se jer igenSjælland, Marielundvej 4, 2730 Herlev

Information

Natursten er en kategori for sig

Da natursten ikke opfører sig som de gængse typer klinker og fliser, er denne certificering udviklet, så du kan blive fortrolig med de mange aspekter ved lægning af natursten. Du vil blandt andet få undervisning i lægge-metoder og hvordan man undgår skader og misfarvninger. Der vil også være en gennemgang af de forskellige stentyper, og hvad du skal være opmærksom på ved de enkelte sten.

Hvordan bliver man certificeret?

For at blive certificeret hos FlisePartneren, lægger vi vægt på, at kursisterne deltager aktivt i praktikken og den teoretiske gennemgang. Det sikrer, at vores FlisePartnere er klædt ordentligt på til at yde et solidt stykke håndværk, og at de forstår brugen af produkterne samt er oplyst om evt. gældende lovgivning på området.

Du vil efter endt certificering modtage et certifikat på din deltagelse.

Hvem henvender certificeringen sig til?

Certificeringen henvender sig til udførende håndværksmestrer og svende samt arkitekter, entreprenører, rådgivere og grossister.

Er der noget praktisk, jeg skal huske?

Vi anbefaler at du møde op i arbejdstøj, da der bliver mulighed for selv at arbejde med de forskellige produkter og løsninger.
Der vil dog også være mulighed for at låne engangsdragter på kurset.

Der vil være forplejning i løbet af dagen. På denne certificering er der frokost samt wienerbrød og kaffe.

TEORI

Stentyper

Marmor, sandsten, forskellige slags skifer, der findes mange typer natursten. Og det er ikke lige meget, hvordan du behandler de forskellige typer, hvis du vil have et flot resultat der holder. Vi gennemgår de mange typer sten der findes.

 

Underlag

Nystøbte eller eksisterende. Vi taler om kontrol, forberedelse af underlaget og hvornår der skal bruge primer.

 

Kendte problemer med natursten

Når det kommer til natursten, er der en del man skal være opmærksom på før man går i gang. Vi taler om kendte og knap så kendte problematikker ved installation af natursten.

 

Arbejdsmetoder

Når du skal udføre fliselægning med natursten er der forskellige metoder der kan anvendes. Vi tager fat i de tre metoder der er.

 

Valg af produkter

Det korrekte valg af fliseklæber og fuger afhænger af typen af sten. Mange problemer kan opstå på grund af et forkert valgt produkt. Vi taler derfor også om valg af de rette produkter.

PRAKTIK

Praktisk forarbejdning af klæb og fuge
Arbejde med udvalgte naturstensprodukter fra ARDEX.

coin-money-6

Pris

1700 Kr ex. moms

Tilmeld kursus

Det er ikke muligt at tilmelde sig mere.

Tidspunkt

(Torsdag) 12:00 - 16:00

Beliggenhed

Sjælland

Marielundvej 4, 2730 Herlev

X
X