FlisePartneren
aktuelle nyheder

Det er håndværkerne, der skaber vækst og job

Ifølge Arbejderbevægelsens Erhvervsråd stod der en håndværker bag næsten 4 ud af 10 nystartede virksomheder i perioden 2005-2008. Og håndværkerne bidrog samtidig med godt 45 pct. af periodens samlede jobskabelse. Læs her, hvordan du som FlisePartner optimerer dit firmas potentiale.   

Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE-rådet) udgav i april en analyse, der viser, at håndværksfirmaerne er helt fremme i front, når det drejer sig om vækst og jobskabelse i Danmark. Analysen viser bl.a., at faglærte iværksættere stod bag næsten 4 ud af 10 nystartede virksomheder i perioden 2005-2008. Derudover stod håndværksfirmaerne for omkring 45 pct. af periodens samlede jobskabelse.

Og ikke nok med det: Næsten 6 ud af 10 af de nystartede virksomheder i den undersøgte periode havde en levetid på mindst tre år.

– Til sammenligning var det kun omkring 56 pct. af de virksomheder, der blev oprettet af personer med en lang, videregående uddannelse, der levede lige så længe, siger senioranalytiker Lars Foldspang fra AE-rådet i forbindelse med analysen til idag.dk:

http://idag.dk/produktion/faglaerte-opretter-flest-virksomheder-og-skaber-flest-job-19694

Kom med på vækstvognen

Som FlisePartner har du ekstra stærke forudsætninger for at blive en del af den gode vækst- og jobskabelsesstatistik. Du kan bl.a. blive opkvalificeret med effektive værktøjer inden for salg og markedsføring, så du får lettere ved at udvide firmaets kundegrundlag.

Her kan du læse mere om FlisePartnerens markedsføringsværktøjer:

http://www.flisepartneren.dk/markedsfoering

Samtidig har du via FlisePartnerens certificeringer mulighed for at specialisere firmaet inden for krævende opgaver såsom offshore-arbejde, radonsikring, svømmehaller, altanbyggeri m.m. Det giver dig en solid dokumentation for dine færdigheder, som gør det mere attraktivt for kunderne at vælge dit firma, når de har brug for en specialist.  

Du kan læse om alle FlisePartnerens certifikater her:

http://www.flisepartneren.dk/certifikater

 

1 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar til artiklen

Skrevet af