Nyheder fra
byggebranchen
FlisePartneren styrker din forretning

FlisePartneren styrker din forretning

Med ca. 450 tilmeldte murerfirmaer er opbakningen til FlisePartneren over dobbelt så stor som forventet, da ordningen startede i september 2014. Adm. direktør i ARDEX Michael Nielsen understreger, at investeringerne i FlisePartneren fortsætter, så du bl.a. får endnu flere muligheder for opkvalificering i det nye år.

Da ARDEX i september 2014 lancerede FlisePartneren, var målet efter 3 år at have 200 tilmeldte murerfirmaer. Det viste sig hurtigt at være konservativt sat, for allerede ved udgangen af 2014 kunne de første hundrede murerfirmaer kalde sig FlisePartnere, og i dag omfatter FlisePartneren ca. 450 murerfirmaer fra hele landet.

Som FlisePartner har du bl.a. mulighed for at opkvalificere og specialisere dig inden for vådrumssikring, radonsikring, storformatfliser, altanbyggeri, naturstensarbejde og meget andet. Kurserne afholdes i Hedensted og Herlev, og ARDEX har hvert eneste år måttet oprette ekstra hold for at følge med den store efterspørgsel.

Se den aktuelle liste over kurser og tilmeld dig her: http://www.flisepartneren.dk/kursustilmelding

Hvordan skaber du en bedre forretning?
Adm. direktør i ARDEX Michael Nielsen tøver ikke med at kalde FlisePartnerens popularitet for overvældende. Han understreger imidlertid, at der er investeret store ressourcer i ordningen netop for at sikre, at den giver reel værdi for dig som murer, og det er en stor del af forklaringen på succesen.  

- Vi ønskede fra starten, at FlisePartneren ikke skulle være tom sniksnak, men derimod en fagligt solid og ambitiøs ordning med afsæt i de behov og krav, som præger murerbranchen. Det er meget forpligtende at sætte en partnerskabsordning i gang, men vi har haft villigheden til at investere det, det kræver, og har hele tiden holdt fokus på, hvordan murerne kan differentiere sig og dermed opnå en bedre forretning, fortæller han og uddyber:

- Certificeringerne har for flere af vores FlisePartnere konkret betydet, at de har vundet udbud over konkurrenter uden certificering. Et eksempel er storformatfliser, hvor udviklingen er gået rigtig stærkt de senere år med stadig større formater, nye måder at bruge fliserne på og helt nye produktionsmetoder. Her står FlisePartnere generelt stærkere i dialogen med bygherre, for de kan dokumentere, at de arbejder med de nyeste og mest kvalitetssikre løsninger på markedet.

Billedet underbygges af awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER, som smiley-ordningen anmeld-haandvaerker.dk står bag: I år var 7 ud af de 12 nominerede murerfirmaer med i FlisePartneren, mens det i 2016 var 5 ud af de nominerede 6 firmaer, der var FlisePartnere, herunder Årets Murer 2016.   

Læs også om østjyske murere, der efteruddanner sig til succes: http://www.flisepartneren.dk/stjyske-murere-efteruddanner-sig-til-succes

Flere nye kurser på vej
I den kommende tid skal FlisePartneren udvikles med vægt på, hvordan du får endnu mere værdi ud af at være med i ordningen. Murerpakken er således for nylig blevet udvidet med flere udendørsprodukter, men derudover er der flere kurser på vej i det nye år, forklarer Michael Nielsen:

- Vi kigger hele tiden på, hvilke områder vi skal tage fat på for fortsat at kunne skabe værdi for murerne i forhold til trends, regler og krav, nye produkter og løsninger osv. Vi kan bl.a. se, at anvendelse af epoxyfuger er en voksende tendens, og derfor bliver epoxyarbejde en del af vores kursusudbud fra næste år.

Læs mere om Murerpakken fra FlisePartneren: http://www.flisepartneren.dk/murerpakken

 

1 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar til artiklen

Skrevet af