Vælg mellem 11
forskellige certifikater

Her ser du alle de certifikater du kan tage hos FlisePartneren

Storformat fliser

Varighed 4 timer
Fliseformaterne bliver større og større. Med de store formater stilles ligeledes store krav til mureren, der lægger fliserne. Dette kursus giver dig færdigheder og teknikker til at håndtere de store formater. 
1.250,-

Radon

Varighed 4 timer
Radon er en gasart, der hvert år er skyld i ca. 300 dødsfald på grund af lungekræft. Radon siver op fra undergrunden, og kan hverken ses, lugtes eller smages. På dette kursus lærer du 4 sikre systemløsninger til at undgå, at radon trænger ind i boligen. 
1.250,-

 

Offshore

Varighed 4 timer
Offshore branchen stiller hårde krav til udførelse af systemløsninger. Løsninger der skal være godkendte. På dette kursus lærer du, hvilke løsninger der er velegnede, når det skal gå rigtigt hurtigt og samtidig være godkendt. Alle løsninger i certificeringen er godkendt af Norsk Veritas og U.S. Coast Guard.
1.250,-

Vådrum

Varighed 8 timer
Vådrum på 3 dage. Vådrummet er boligens mest komplicerede rum, og kræver godt håndværk, indblik i bygningsreglementet og godkendte systemløsninger. Dette kursus strækker sig over en hel dag, og giver dig en indførsel i BY & BYG 200 anvisningen, bygningsreglementet samt MK og ETA godkendte systemløsninger.
2.500,-

Altansikring

Varighed 4 timer
Certificering i altanløsninger, hvor du på blot 3 dage kan renovere eller lave reparationer på eksisterende altaner. Lær at lave sikre og flotte løsninger bla. med flisebelægninger.
1.250,-

Lyddæmpning

Varighed 4 timer
Certifikat på lyddæmpning af vægge. Med pudssystemer kan du reducere lyd mellem rum og derved øge komforten i byggeriet. Lyddæmpningen kan med fordel bruges i såvel private boliger som ved kontorbyggeri.
1.250,-

 

Natursten

Varighed 4 timer
Lær at vælge den rette klæber til de valgte fliser. Natursten kræver sikker viden om, hvordan man arbejder med dem. Med denne certificering får du indgående viden om, hvordan de enkelte flisertyper skal klæbes, så du undgår misfarvninger.
1.250,-

Udendørstrapper

Varighed 4 timer
Reparation af trapper og balkoner så de er gangbare allerede efter få timer. Det er sjældent let at afspærre en trappe i flere dage ad gangen. Med dette kursus får du systemløsninger, hvor trapper kan renoveres på få timer. Gode argumenter overfor såvel private som offentlige.
1.250,-

Svømmehal

Varighed 4 timer
Bliv certificeret i svømmehaller, spa & wellness. Kurset er såvel til nybyg som renovering, og kan bruges i både privat og offentligt regi. Murere opleves fra tid til anden ikke at ville arbejde med bassinløsninger, da de er svære at holde tætte. Dette kursus giver dig den fornødne viden og teknik til, at du føler dig sikker på en sådan opgave i fremtiden.
1.250,-

Facadespartel

Varighed 4 timer
Flot facadearbejde er en håndværkers bedste visitkort. Lær hvordan du sikrer dig, at dine facader er udført til UG
1.250,-

 

Watec & IndorTec

Varighed 4 timer
Afkoblingssystemer til udendørs arbejde - herunder terrasser samt til indendørs arbejde. Afkobling bruges ofte der, hvor underlaget ikke er helt egnet til belægning
1.250,-