FlisePartneren
aktuelle nyheder
Få bugt med efterårets fugtige kælder

Hjælp kunderne af med efterårets kælderfugt

Giv kunderne fuld valuta for håndværkerfradraget med en hurtig kælderrenovering. Så kan de undgå, at efterårets opstigende fugt i kælderen giver skimmel og dårligt indeklima.

Efterårets regn og blæsevejr øger risikoen for opstigende fugt i dine kunders kælderrum. Derfor kan du med fordel minde kunderne om, at de kan få kælderen renoveret hurtigt og effektivt, så de undgår problemer med skimmel og dårligt indeklima. Er de hurtige i optrækket, kan de stadig nå at få gavn af håndværkerfradraget, der stopper ved årsskiftet.

Læs mere om håndværkerfradraget: http://www.haandvaerkerfradrag.dk/

Lav fugtspærring og vandsikring – på samme tid

Du kan som FlisePartner med ARDEX’ løsninger i hånden lave en fugtsikker kælder inden for en uge. Fugtsikring er især vigtigt, hvis din kunde bor i et ældre hus, hvor kælderrummene som oftest er udført uden fugtspærre. Her kan du f.eks. forstærke gulvet og det nederste af væggen med epoxy-membranen EP 2000.

Derudover kan du med gulvspartelmasserne ARDEX A 46 og ARDEX K 301, vægspartelmassen ARDEX B 14 og hybridfugen ARDEX EG 8 lave fugtspærring og vandsikring samtidig. På den måde får du både bugt med efterårets opstigende fugt og forhindrer, at kælderrummene tager varig skade i tilfælde af en oversvømmelse i forbindelse med skybrud.

Læs mere om fugtspærring og vandsikring af kælderrum

Se alle dine certificeringsmuligheder med FlisePartneren her

HUSK!
Du kan som FlisePartner også blive certificeret i radonsikring af kælderrum

1 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar til artiklen

Skrevet af